paardenhaar voorbeelden

Alles op deze pagina is gemaakt van paardenhaar.

Zelf heb ik twee paarden een Tinker en een Fries. Tijdens het spelen stonden zij beiden op hun achterbenen waarbij de Tinker achteruitliep en op haar staart ging staan, met als gevolg dat er een pluk van zeker drie cm doorsnede werd uitgetrokken. Zonde, daar lag dan maar die mooie witte pluk in mijn lade en zo kwam ik op het idee om daar iets mee te doen. Nu loop ik regelmatig met een stukje van mijn paarden om mijn hals want ook de Fries moest een stukje van zijn staart opofferen. 

Al deze sieraden zijn gemaakt van het haar van mijn eigen paarden en zijn daarom uiteraard niet te koop maar dienen als voorbeeld en inspiratie.

 

Vindt u deze ook zo mooi en heeft u thuis ook een pluk haar van uw paard en wilt u ook zo’n mooi sieraad ? Ik wil het graag voor u maken.  
Laat het mij weten via de mail met het betreffende artikelomschrijving. Als u zelf een idee heeft dan zal ik proberen om dit uit te voeren.

 • Paardenhaar Blikvanger Louise Voorbeeld
  Paardenhaar Blikvanger Louise Voorbeeld

  Deze absoluut fraaie Blikvanger is gemaakt van manen en staartharen. Het zijn drie verschillende strengen elk gebonden in een hoornen buis, mooi versierd met blauw, groen en amatist kleurige glas en zwarovski kralen in , grote…

  € 32,50
 • Paardenhaar Blikvanger Voorbeeld
  Paardenhaar Blikvanger Voorbeeld

  Een echte blikvanger!

  Deze hanger is gemaakt van drie strengen haar van de manen, dit is een stuk zachter dan de haren van de staart. Gebonden in hoornen buisjes.

  Deze hanger is ook heel geschikt voor de heren onder ons die ook…

  € 29,50