Over mij

Ik ben Christa Schwab ben getrouwd heb twee paarden en twee hondjes.

Ik houd eigenlijk van allerlei handarbeidactiviteiten, ik schilder, plak, knutsel graag en maak sieraden en andere leuke hebbedingetjes. Ik probeer zo het een en ander met elkaar te combineren.

Mijn dieren zijn mijn allergrootste inspiratiebron.

Zodoende heeft heel veel dat ik maak een beestachtig tintje.

Maar het is helaas niet mogelijk om alles zelf te houden daarom ben ik deze webwinkel begonnen, in de hoop dat ik anderen ook een plezier doe met de dingetjes die ik maak. Zo kan ik ook mijn hobby in stand houden.

Sieraden maken is heel erg leuk maar er is al zo veel. Ik dacht dat ik maar eens een thema moest bedenken. Nu dat was gauw bekeken "paarden".

Natuurlijk maak ik ook sieraden die niets met paarden te maken hebben. Tenslotte zijn paarden niet voor iedereen een passie. Dus maak ik ook leuke dingen van andere dieren of gewoon helemaal zonder dieren.

Ik ben nu ook bezig met edelsmeden, waardoor ik mijn fantasie, niet alleen de vrije loop kan geven, maar ook kan gaan uitvoeren.

Van elk sieraad dat ik verkoop gaat een bepaald deel naar "Brooke Hospital for Animals" en naar "Stichting Dierenlot Utrecht"

Zo hoop ik ook de dieren die zo inspirerend zijn en het niet zo goed hebben als mijn beestekinderen een beetje te steunen.