Nostalgische sieraden

 

Nostalgische sieraden is een andere collectie van Christelle-Bijoux. Hier vindt u handgemaakte romantische sieraden, Vintage style sieraden en prachtige bruidssieraden. Soms met een knipoog naar een ver verleden.

De meeste nostalgische sieraden kunnen ook heel mooi als bruidssieraad gedragen worden. 

Nostalgisch soms een beetje vintagestyle sieraden, gemaakt van o.a. Swarovski kralen en stenen, Tjechische facetgeslepen kralen, prachtige zoetwaterparels vaak gecombineerd met mooie japanse rocailles. Soms ook afgewerkt met mooie zilveren slotjes die ik speciaal voor dit sieraad smeed.

Ook gebruik ik regelmatig de door mij zelf gestookte glasstenen. Die dan zo heel anders zijn geworden dan ik in gedachte had en dan de inspiratie vormen voor een nieuw en bijzonder sieraad.

Vindt u een sieraad mooi maar heeft u liever een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook.

Veel kijkplezier in mijn bijzondere en mooie collectie.

 • Ketting skeletblaadjes
  Ketting skeletblaadjes

  Hanger skeletblaadjesdit setje is gemaakt met skeletblaadjes zo mooi en apart.Zelfs de kleinste nerfjes zijn te zien.Hanger is ca. 9x6 cmOorbellen ca. 8x4 cm verkocht

  € 27,50 € 15,00
 • Cleo
  Cleo

  Een driedelig setje bestaande uit een cleopatramodel ketting - brede armband - waaieroorbellen.Dit setje is opgebouwd uit een onderketting waarop de prachtige glinsterende kralen geweven zijn.

  € 149,50 € 92,50
 • Bliksem
  Bliksem

  Ik heb deze ketting bliksem genoemd dat behoeft geen uitleg.Zachte pastelkleurtjes kleine delica's allemaal in de vorm van een bliksemflitsMet bijpassende lange oorbellen (oorstekers)Een heel fijn en elegant setje.

  € 99,50
 • Maxim
  Maxim

  Deze setjes heb ik in twee kleuren gemaakt in een v-vorm met bijpassende lange oorbellen.Staat prachtig op de huid maar is ook leuk op een trui of onder de kraag van een bloesje.Vierkante 4x4mm myuki kralenEcht een opvallend en…

  € 49,50
 • Collier Fire Opal
  Collier Fire Opal

  Dit letterlijk schitterende setje bestaande uit collier en armband heeft een basis van 6 en 8mm taupekleurige glasparels bovenop liggen swarovski bicone in de kleur fire opal. Deze kleur doet zijn naam echt eer aan de vlammende,…

  € 69,50