Algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden

Orderbevestiging

Als u een bestelling doet bij Christelle Bijoux verklaart u zich akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.
Zodra de bestelling is geplaatst ontvangt u via e-maail een orderbevestiging met een overzicht van uw bestelling en de kosten hiervan, inclusief verzend, administratie en verpakkingskosten.

verzend en administratiekosten

Nederland brievenbuspost
0gr- 50gr € 1,50
50 gr.-100gr. € 2,00
100gr-250gr. € 3,00
250 gr.- 500 gr. € 4,00
zwaarder dan 1250 gr. € 7,00
verzekerde verzending €12,00

pakketpost tot 10 kg € 9,00


Europa
0 gr.- 500gr. € 10,00
500 gr.- 2kg. € 15,00
2 kg.- 5kg. € 21,00
zwaarder dan 5kg. € 26,00
Europese bestellingen worden verzekerd verzonden.


Betalen

U dient na het ontvangen van de orderbevestiging het totaalbedrag van de bestelling vooraf over te maken op:
Bankrekeningnummer: 668204400 ten name van C.J.Schwab te Wijdenes
IBAN: NL38INGB0668204400
BIC : INGBNL2A
onder vermelding van uw naam, die ook op de orderbevestiging staat vermeld en de datum van de bestelling.
Zodra het bedrag op op onze rekening is ontvangen,wordt de bestelling, indien voorradig, als het kan nog de zelfde dag
aan TNT aangeboden ter verzending.Is dat niet mogelijk omdat iets voor u gemaakt moet worden dan nemen wij per e-mail contact met u op.

Verzenden

Uw bestelling wordt met zorg verpakt in een luchtkussenenvelop of doosje.
Christelle Bijoux is niet verantwoordelijk voor de aflevering door TNT post of vermissing van het postpakket en
wordt daarom ook niet door ons vergoed.
Wilt u zekerheid dan kunt u kiezen voor verzekerde verzending tijdens de bestelprocedure.

Ruilen en retourneren

U heeft zeven dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van uw bestelling.
Binnen deze periode kunt u uw bestelling aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat is
en bij voorkeur in de originele verpakking.
Wij geven geen geld terug, u kunt kiezen voor iets anders uit onze collectie.
Wij stellen het erg op prijs als u ons hierover eerst per e-mail op de hoogte brengt.
Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van TNT Post gelden. Kosten van beschadiging en vermissing vallen derhalve voor uw rekening.

Klachten

Heeft u klachten met betrekking tot geleverde goederen of andere zaken? Neemt u dan alstublieft binnen 48 uur contact met ons op
en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen.


Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van TNT Post verzonden.
Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen.
Er zal dan naar een oplossing gezocht worden. Let op: verzuimt u ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doet u dit te laat dan vervalt uw recht op garantie.
Uiteraard verzoeken wij u de Algemene Voorwaarden van TNT Post ook zelf zorgvuldig in acht te nemen.
Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van TNT Post zijn verzonden vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk te stellen voor de ontstane schade.
Bovendien bieden wij u de mogelijkheid de sieraden verzekerd te verzenden via TNT post.


Overeenkomst

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling niet binnen vier weken hebben plaatsgevonden, heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend als door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen of bij reparatie van sieraden.
Als na het aangaan van een koopovereenkomst dertig dagen na verzending van de ontvangstbevestiging nog geen betaling door ons is ontvangen zijn wij genoodzaakt € 10,00 administratiekosten aan u door te berekenen.


Model- prijs- en kleurafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet te allen tijde voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.


Informatie over het gebruik van onze sieraden

Hoewel de door ons verkochte artikelen met zorg gemaakt worden zijn er bepaalde aandachtspunten met betrekking tot het gebruik.
Indien u zich niet aan deze voorschriften houdt vervalt de garantie op uw sieraden, let daarom goed op de volgende zaken:

-Water en zeep kan de materialen waarvan een sieraad is gemaakt aantasten, het is daarom niet aan te raden de sieraden te dragen bij bijvoorbeeld het douchen of zwemmen.
-Gebruik van parfum of crèmes kunnen sieraden aantasten, gebruik deze daarom voordat u het sieraad omdoet.
-Doe de sieraden af als u gaat sporten of andere activiteiten gaat ondernemen die de sieraden mogelijk kunnen aantasten of beschadigen
-U kunt uw sieraden periodiek reinigen door middel van een zachte, vochtige doek die eventueel een kleine hoeveelheid zachte zeep bevat.
-Kettingen van gecoat staaldraad kunnen makkelijk verbuigen. Om de oorspronkelijke vorm van het sieraad te behouden is het belangrijk dat het vlak wordt weggelegd of opgeborgen.
-Zilveren, verzilverde of koperen onderdelen van sieraden zijn gemakkelijk te reinigen met een zilverpoetsdoekje. Gebruik geen poetsmiddelen, zachtjes wrijven met een speciaal zilverdoekje verwijdert op een makkelijke wijze alle vuil en verkleuringen. Het is normaal dat zilveren, verzilverde of koperen onderdelen na enige tijd een donkere verkleuring tonen. Onder invloed van de op de huid aanwezige vetstoffen, maar ook onder invloed van licht zal deze verkleuring versneld worden maar bij een normale, periodieke reiniging met een zilverdoekje is deze verkleuring niet blijvend.

Privacyverklaring

Christelle Bijoux verklaart hierdoor nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Desbetreffende gegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 christellebijoux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel